Nyírnedv-láz Magyarországon

Mi a titka? Gyorsan, látványosan éri el célját vele. Bio, és ökológiailag tiszta területről származik. A palackozás során semmilyen változáson nem megy át. Emberi kéz nem érintette, kizárólag a természet alkotta minőség kerül az asztalára. A sejtszintű felszívódás, és a csak természet alkotta lúgosító összetevők, ez a nyírfanedv.

Minden összetevője ionizált részecskére bomlik a szervezetben, amelyeket a test gyorsan képes hasznosítani és felhasználni. A nyírfakivonat fogyasztása tisztítja a testet és szerves valamint szervetlen tápanyagokkal gazdagon tartja. A nyírfakivonattól újra fiatalnak fogja magát érezni, és szervezete telve lesz frissességgel és energiával! A Nordic Koivu nyírfakivonata a természet ajándéka, tulajdonságai alapján többszörösen túlszárnyalja a természetes vizet. Különleges molekuláris szerkezete miatt a nyírfakivonat nagyon gyorsan, a sejtek szintjén szívódik fel a szervezetben.

antibakterialis-gyomor-betulin-1-nyirfanedv-feeling

Nyírfanedv összetevők: Fruktóz, glükóz, szerves savak (nikotinsav, almasav, glutaminsav…), aminosavak, vitaminok, proteinek, természetes erjesztő anyagok, fitovegyületek, ionizált ásványi anyagok kálium, kálcium, nátrium, magnézium, foszfor, cink, mangán, vas, réz …és fitoncidok- antimikrobális szerves vegyületek amit a növények termelnek saját védekezőképességük okán) lesznek segítségére.

Milyen az íze a nyírfanedvnek?

Hasonlít a friss víz ízéhez, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Az első korty után rájön, hogy sohasem kóstolt ehhez foghatót: könnyed, frissítő íz, a nyírfa aromájával. A második, majd a harmadik korty után érzi a nyírfakivonat enyhe édességét. Az íz az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, az íze ugyanolyan élénkítő, mint tartalma. Az eredeti Nordic Koivu nyírfakivonat íze a tiszta finn erdők szívéből származik

Koktélreceptek

Friss citrommal…
Nyírfavíz 20 ml
Méz 20 ml
Narancs 30 g
Lime 30 g
Uborka 100 g
Tegye a lime-ot, a narancsot és az uborkát egy keverőüvegbe és törje össze őket. Adja hozzá a mézet és rázza fel koktélkeverővel. Tegyen egy whiskey-s pohár aljára jeget, majd öntse bele. És végül adjon hozzá nyírfavizet. Jól keverje fel!

Berry koktél
Nyírfavíz 70 ml
Cukorszirup 30 ml
Citrom dzsúsz 20 ml
Szeder 20 g
Málna 20 g
Eper 20 g
Tegye az erdei gyümölcsöket egy keverőüvegbe és törje össze őket. Adjon hozzá cukorszirupot valamint a citrom dzsúszt és rázza fel őket a koktélsékkel. Tegyen jeget egy whiskey-s pohárba, majd öntse rá. Adja hozzá a nyírfavizet. Jól keverje fel!

Frissítő Nyírfa Koktél
Nyírfavíz 50ml
Alma dzsúsz 50ml
Méz 15ml
Lime dzsúsz 10ml
Tegye bele a hozzávalókat egy sékerbe, tegyen bele jeget, majd mixelje össze. Whiskey-s pohárban tálalja, jéggel. Almakarikákkal díszítve tálalja.

Isaev Martini
Nyírfavíz 150 ml
Egy negyed citrom héja ízlésesen kivágva
Vodka 40 ml
Száraz Vermouth 10 ml
Öntse a sékerbe a vermouth-ot, és a vodkát, tegyen hozzá jeget. Rázza fel, majd öntse ki előre lehűtött koktélpohárba. A citromot csavarja bele.

antibakterialis-gyomor-betulin-2-nyirfanedv-feeling

Arugula koktél
Nyírfavíz 70 ml
Fehér rum 50 ml
Cukorszirup 20 ml
Gyomorkeserű 5 ml
Arugula (fehér mustár zöldje) 20 g
Lime 30 g
Tegye az arugula leveleit és a lime szeleteket egy magas pohárba. Törje össze őket és tegyen a pohárba apró jeget. Adja hozzá a 1 fehér rumot, a cukor szirupot és a gyomorkeserűt. Jól keverje össze és öntse hozzá a nyírfakivonatot.ől származik

Egészségesebben, fittebben, karcsúbban, Szebben!

Gyártó: a természet

…mert a természet által jön létre, emberi beavatkozás nélkül

…mert az ember vérplazmájához hasonló összetevőkből áll, a sejtek jobban ellenállnak a vírusok és a baktériumok támadásának, immunerősítő

…mert meggyógyítja a lelket, tiszta gondolatokat hagy maga után, megszünteti a rossz beidegződéseket, az agyunk megfelelő mennyiségű oxigénhez és tápanyaghoz jut, könnyebben koncentrálunk

…mert antihisztamin, csökkenti a hisztamin termelést, így az asztmás, allergiás tüneteinket is

…mert szépít, a benne lévő szerves anyagok gyulladáscsökkentő hatásúak, segítik, megkönnyítik a sejtregenerálódást, bőrbetegségek kiegészítő terápiája

…mert karcsúsít, nyiroktisztító, így javul a kötőszövet anyagcseréje, csökken a narancsbőr, anyagcsere serkentő azok részére, akik keveset esznek és mégis híznak

A nyírfavíz, a nyírfák gyökerétől az ágakig áramló gyógyító víz, melyet a nyírfák csapolásával nyernek. A nyírfavíz a természet által jön létre, emberi beavatkozás nélkül. A nyírfavizet, szerves anyagokban gazdag, lúgosító összetétele, májméregtelenítő hatása és bio volta teszi egyedülállóvá.

Nyírfanedv Összetétel:
betulin, komplex szerves savak (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…), ásványi anyagok (makroelemek, mikroelemek, nyomelemek, főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz…), fruktóz, glükóz, aminosavak, vitaminok, proteinek, természetes erjesztő anyagok, növényi fitovegyületek, és fitoncidok (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére)

antibakterialis-gyomor-betulin-3-nyirfanedv-feeling

Vértermelő folyadék

A Nordic Koivu a sejteket látja el a szükséges alapanyagokkal, lúgosít, megtisztítja a vért a káros méreganyagoktól és megakadályozza vérrögképződést.

Nem tartalmaz allergéneket

A Nordic Koivu nyírfakivonat nem okoz allergiás tüneteket. Néhány esetben a termék rendszeres fogyasztását követően az allergiás tünetek csökkentek. A termék természetes diétás ital, amit gyermekek és felnőttek egyaránt fogyaszthatnak.

Szépségápoló

A Nordic Koivu bőrét külsőleg és belsőleg is megfiatalítja, regenerálja. Japán bőrgyógyászok kutatásai igazolják, hogy a nyírfakivonat hatékonyan bomlik le alkotórészeire, majd oszlik fel a testben ott, ahol éppen szükség van rá. Egyéb bevitt tápanyagok hasznos összetevőit a szervezetben a megfelelő helyekre szállítja. A nyírfakivonatot egyre növekvő mértékben használják fel a dermatológia és a bőrgyógyászat, és a hajgyógyászat területein.

Súlykontroll

A Nordic Koivu nyírfakivonat felgyorsítja az anyagcserét, és segíti a testnek alacsonyan tartani a koleszterol-szintet. A nyírfakivonat gyógyhatású anyag, komplex összetevőit a szervezet azonnal hasznosítja, ugyanakkor a test káros anyagait magába szívja, egyúttal frissít, lúgosít és méregtelenít. Különösen nagy segítség azok számára, akik keveset esznek és mégis híznak, és azok részére akik stressz hatására fokozottabban raktároznak. A nyírfanedv egészséges elemekkel tölti fel a testét és kivezeti a veszélyes, energiablokkoló anyagokat, tonizáló hatású, segít kontrollálni a súlyt.

faradtsag-bio-nyirfanedv-lablec--bojt-es-dieta

Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed