Buchinger Léböjt

Buchinger Léböjtkúra – A kés nélküli operáció!

Sokféle léböjtöt ismerünk. Amikor az ember ismerkedik a léböjttel, azaz a szilárd táplálékok elhagyásával először 1-3 napos böjtöt tart, vagy bejelentkezik egy böjttáborba, ahol leggyakrabban dr. Otto Buchinger módszerét alkalmazzák. Választhatsz így vagy úgy az eredmény soha nem marad el.

dr. otto bucinger

Dr. Otto Buchinger katonaorvos volt, de 1918-ban leszerelték, mert súlyos reuma gyötörte. Saját gyógyulása érdekében Buchinger léböjtbe kezdett. A 19. napon újra tudta mozgatni ízületeit. A magán tapasztalt sikerek birtokában, módszerét a saját házában nyitott böjtszanatóriumban alkalmazta betegein. A Buchinger léböjt módszer sikerei a mai napig töretlenek. Fontos, hogy a böjtölő értse és tudatosan, önként alkalmazza a módszert! A böjt sikertelen, ha nem történik meg a befelé fordulás, az önmagunkra való figyelés és a stressz redukálása. Ezért hosszabb böjtöket csak elvonulva érdemes végezni. A böjt alatt régi érzelmeket, érzéseket élünk át újra, így tisztul meg lelkünk és szellemünk. Buchinger szerint pont ez az érzelmi sokk kapja el a degeneratív megbetegedések gyökerét, a kiváltó okot/okokat. Ez az oka, hogy krónikus és akut betegségek küzdhetők le, gyógyíthatók a léböjt segítségével. A léböjt alatt a szervezet a saját tartalékaiból él, anyagcseretermékeket, mérgeket választ ki és a megbetegedett sejteket regenerálja.

A léböjt alkalmas: Civilizációs megbetegedéseink kezelésére, mint a túlsúly, a magas vérnyomás, érelmeszesedés, magas koleszterin szint, keringési zavarok, mentális zavarok, bőrbetegségek, a II. típusú cukorbetegség, a szélsőséges emésztőszervi panaszok (IBS, reflux), ízületi panaszok, asztma, allergia, rák…

Dr. Buchinger módszer:

  • reggel éhgyomorra keserűsó
  • napi 4-5 liter folyadék (Pl.: kolloidális tápanyagokban gazdag bio nyírfanedv, nátriumszegény ásványvíz, gyógyteák, és napi maximum 2 dl frissen facsart gyümölcslé
  • napi egy tányér szűrt Hippokratesz leves
  • 2 óra meleg májpakolás
  • aktív mozgás
antibakterialis-gyomor-betulin-2-bucinger-lebojt

A böjtölés során a szervezet nagy mennyiségű lerakódott salakanyagot éget el és ürít ki. Hogy ezt a tisztító folyamatot felgyorsítsuk, ma már rendelkezésre áll egy olyan kolloidális szerkezetű természetes böjti ital, mint a nyírfavíz. A Nordic Koivu® bio nyírfavíz ipari titokkal védett, kizárólag a természet által létrejött természeti csoda.
A Nordic Koivu® bio nyírfanedvet, emberi kéz nem érinti, a nyírfák termelik 1 éven át a gyökereikben. A nyírfák csapolásával (erre 1 évben csak 3 hét áll rendelkezésre) palackozott Nordic Koivu® nyírfanedv híres a böjtölök körében. Szilárd táplálkozás mellett is fogyasztható, sőt még külsőleg is alkalmazzák! Szerkezete kolloidális, az emberi vér plazmájával megegyező, a sejtek szintjén felszívódó tápanyag. A szervezet öngyógyító képességét indítja be, sejtszinten táplálja a testet, míg a méreganyagokat magába zárja.

A léböjtök alatt kizárólag bio termékek levét fogyassza! Minden lé friss gyümölcsből kell, hogy készüljön, közvetlenül fogyasztás előtt. A dobozos vagy fagyasztott levek kerülendők. Minden böjtölés előtti előkészületnek része a belek teljes kiürítése. Ez történhet beöntés útján, így a pácienst nem gyötrik majd gázok vagy egyéb rothadó anyagok, melyek a salakanyagokból maradtak vissza. A beöntést minden másnap meg kell ismételni a böjt ideje alatt. A páciensnek annyi időt kell töltenie a szabad levegőn, amennyit csak tud, és ha szomjas, szobahőmérsékletű folyadékot kell igyon. A szervezet rengeteg energiát használ fel a böjt során arra, hogy a felhalmozódott mérgeket és salakanyagokat kiürítse. Ezért nagyon fontos, hogy a páciens a böjt alatt annyit pihenjen fizikailag és mentálisan is, amennyit csak tud. A léböjtkúra alatt, a lebomló méreganyagok nagyon gyorsan bejutnak a véráramba, elárasztják a szervezetet méreggel, és ez hatással van a szervezet működésére. Előfordulhat szédülés, hasmenés, hányás az első napokban.

antibakterialis-gyomor-betulin-3-bucinger-lebojt

Akik mégis a szilárd táplálékok mellett döntenek, azok lúgosító folyadékot igyanak kúrájuk közben. Válasszák a méltán híres Specchiasol® Puridren lúgosító-méregtelenítő koncentrátumot. A szilárd táplálékot is fogyasztó böjtölők hagyatkozzanak a nyers zöldség- és gyümölcsök, illetve a friss csírák fogyasztására, mert a szervezetben zajló folyamatok szempontjából rendkívül előnyös vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és nyomelemeket tartalmaznak. A szervezetet az öngyógyító tevékenységhez és sejtregenerációhoz elengedhetetlen elemekkel látják el, így gyorsítva fel a gyógyulás folyamatát.

faradtsag-bio-nyirfanedv-lablec--bojt-es-dieta

Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed