Ajánlott fogyasztás:

Naponta 1 kupicától – 1 dl mennyiségig, reggel éhgyomorra. Tartsa egy kicsit a szájában, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. A fogyasztandó mennyiséget mindig meghatározza az egyén állapota, életmódja és a környezeti változók (hőmérséklet, páratartalom) függvénye.

Gyors regeneráláshoz alkalmazza a 2 napos, 2 palackos kúrát. A bio nyírfanedv® elismert böjtital. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot!

Minden elváltozás, ami megjelenik a külső kivetítőiden, a hajadon, a bőrödön, a kötőszöveteden az belülről indult el és sejtszinten vette kezdetét. Minden külsődön tapasztalt elváltozás oka, belső egyensúlyvesztésedből fakad.

A bio nyírfanedv® ezt az egyensúlyvesztést szünteti meg. Az okért felelős méreganyagokat, salakanyagokat magába zárja, míg kolloidális összetevőit a sejtjeidnek kínálja.

A szervezetnek, szerves, természetes anyagokra van szüksége, ahhoz, hogy öngyógyító képességével élni tudjon. Mindenki képes ezt az öngyógyító mechanizmust beindítani, ha visszatér a természethez, a bio nyírfanedv® ezt kínálja!

  • Hányinger ellen:
    igyon 2,5 dl nyírfavizet és dőljön le 20 percre.
  • Másnaposság: elkerülhető,
    ha lefekvés előtt 2,5 dl és éjjel még
    2,5 dl nyírfavizet iszik.